Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bentholmfysique.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bentholmfysique.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bentholmfysique.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/bentholmfysique.dk/public_html/wp-includes/plugin.php:600) in /var/www/bentholmfysique.dk/public_html/wp-content/plugins/wpfront-notification-bar/classes/class-wpfront-notification-bar.php on line 68
Prøv en Body-SDS behandling hos BentholmFysique
Indlæser…

Body-SDS kropsterapi

Hvad er Body-SDS og hvordan kan det hjælpe mig?

Body-SDS kropsterapi står for Body-Self Development System. Det er en unik behandlingsform, der arbejder med kroppen som helhed - både psykisk, fysisk og mentalt. Det anbefales af skuespillere, musikere, sangere, sportsudøvere og erhvervsledere – og af ganske almindelige mennesker – fordi det virker!

Behandlingen tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, og hvad jeg som terapeut kan mærke i din krop. Body-SDS er en kombination af massage af muskler, bevægelse af led, pulserende bevægelser, åndedrætsteknikker og Body SDS akupressurtryk og zonetryk. Kropsterapi giver dig mulighed for at tage en pause fra hovedet der konstant er på arbejde og komme ned i kroppen og mærke dig selv.  

Body-SDS kan hjælpe dig, når krop og/eller sind er belastet, ved at støtte og udvikle de ressourcer og selvhelbredende funktioner, du har i din krop. Behandlingen sætter en proces i gang i din krop som abejder videre efter behandlingen og hjælper til med at forebygge og helbrede livsstilssygdomme, smerter, belastninger og uhensigtsmæssige ophobninger, så du kan opnå den bedst mulige livskvalitet.     

Jeg tilbyder også behandling til babyer og børn!                                                                                                                   

Det moderne samfund stiller store krav til det enkelte menneske, og vi forsøger at leve op til en samfundets idealer og regler. Dagligt pres, stress og belastninger samt forbrug af medicin, alkohol, kemikalier, sukker, farvestoffer og usunde fedtstoffer kan alt sammen sætte sig i kroppen – det kan udrenses gennem Body SDS behandlinger (og/eller Body-SDS grundtræning).

Spændinger og smerter i kroppen kan ofte stamme fra nuværende eller gamle psykiske belastninger som stress, angst og sorg som har ophobet sig i kroppen og sat sig som blokeringer. Gener i kroppen kan også ofte stamme fra fysiske belastninger der udvikler sig til tilstande som f.eks. musearm, golfalbue eller løberknæ, der giver smerter og/eller funktionsnedsættelse i dagligdagen. Uanset hvad årsagerne måtte være til at du oplever smerter og/eller uro i kroppen, bør du give dig selv den oplevelse at komme en tur ned i kroppen og væk fra hverdagens mange gøremål!

Jeg er 3.års studerende på Body-SDS uddannelsen og tilbyder elevbehandlinger til elevpriser. Behandlingen foregår på min klinik i SOUL Fitness. Du behøver dog ikke have medlemskab for at få en behandling.

Priser: Body-SDS elevbehandling. Du får 10% studierabat!

55 min. for kun 450 kroner og 5 behandlinger for 2.000 kr. (400 kr per behandling)

Kunne du tænke dig at prøve Body-SDS?

Så book en time hos mig

Er du mere til massage?

Jeg tilbyder også behandlinger i massage