Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bentholmfysique.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bentholmfysique.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bentholmfysique.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/bentholmfysique.dk/public_html/wp-includes/plugin.php:600) in /var/www/bentholmfysique.dk/public_html/wp-content/plugins/wpfront-notification-bar/classes/class-wpfront-notification-bar.php on line 68
Firmaaftaler - Bentholm Body & Mind
Indlæser…

Firmaaftaler

Firmatræning

Ønsker I at optimere sundhed og velvære i jeres firma?

Jeg tilbyder personligt skræddersyet træning tilrettelagt efter individuelle ønsker og behov.
Jeg brænder for at udvikle og optimere sundhed og trivsel på arbejdspladser og ikke mindst styrke det sociale sammenhold!

Stillesiddende kontorarbejde kan ofte give spændinger og smerter i særligt nakke-skulderpartiet samt for mange ryggener, hovedpine og nedsat energi. Træning gerne i kombination med massage er ofte vejen frem til et bedre velvære og færre smerter.
Firmatræning er et effektivt værktøj til at optimere medarbejdernes sammenhold og et bedre velbefindende. Nyere forskning på området viser, at træning har stor succes særligt i forhold til at nedsætte stress, sygedage samt øge produktiviteten i arbejdstiden.

Som uddannet fysioterapeut, personlig træner, kostvejleder og erfaren holdtræner, kan jeg tilbyde personlig træning med høj kvalitet og passion.
Træningen foregår i sundhedshuset Soul Fitness i Kbh K - dog tilbyder jeg også at komme til jer det eneste jeg kræver er lidt gulvplads, så klarer jeg resten. Jeg medbringer træningsudstyr og kan også finde på at rykke træningen udendørs, når hvis friske luft kalder på os!

Jeg kan både hyres til 1:1 træning eller gruppetræning. I kan booke mig som træner på fast basis eller til enkeltstående træningssessioner eller events efter behov.

Jeg tilbyder et gratis uforpligtende møde, så vi sammen kan finde frem til jeres behov og ønsker!
Priser aftales i fællesskab ud fra hvilken trænings- og eller behandlingsforløb eller session I ønsker.

Kontakt mig, hvis jeg har vakt jeres interesse eller I har spørgsmål til ovenstående.

Massage & Body-SDS behandling

Trænger dine ansatte til at få løsnet op for smerter og spændinger for et bedre velbefindende og færre sygedage?

Jeg tilbyder massage og Body-SDS elevbehandlinger (kropsterapi). Jeg er uddannet fysioterapeut og læser på Body-SDS kropsterapi uddannelsen, hvor jeg har 1 år tilbage på den 3.årige uddannelse.

Behandlingerne foregår i min klinik i sundhedshuset Soul Fitness i Kbh K.

Kontakt mig ved interesse og spørgsmål, så vi sammen kan finde frem til jeres behov og ønsker!

Priser aftales i fællesskab ud fra hvilket behandlingsforløb eller enkelte session I ønsker.

Kontakt mig for en god aftale!