Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bentholmfysique.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bentholmfysique.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bentholmfysique.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/bentholmfysique.dk/public_html/wp-includes/plugin.php:600) in /var/www/bentholmfysique.dk/public_html/wp-content/plugins/wpfront-notification-bar/classes/class-wpfront-notification-bar.php on line 68
Personlig pilates undervisning - hos BentholmFysique
Indlæser…

Graviditetstræning og efterfødselstræning

Personlig graviditetstræning og efterfødselstræning

Som uddannet fysioterapeut, personlig træner og klassisk pilates instruktør, har jeg kompetencerne og interessen i at tilbyde dig træning under og efter graviditet tilrettelagt efter individuelle, personlige ønsker og behov!
Træningen kan være 1:1, 2:1 eller forløb og som små lukkede hold.

Graviditetstræning:

En stærk krop kan gavne dig rigtig meget under en fødsel, da det kræver meget muskelkraft, kropsbevidsthed og vejrtrækningsteknik!
Som gravid anbefales det at du som er aktiv min. 30 minutter om dagen, og at du i mange tilfælde sagtens kan fortsætte din nuværende træning, så længe du justerer intensiteten og lytter til din krop. Du har sikkert læst en masse om at man skal passe på med at træne mavemusklerne, da det kan øge risikoen for at mavemusklerne deler sig under graviditeten. Og så står der også en masse på nettet om at det er vigtigt at træne bækkenbunden i graviditeten, men hvordan gør man lige det rigtigt? Begge dele er rigtige og vigtige, men det kan ofte være svært at finde ud af hvad man så må, ikke må og hvilke artikler vi skal stole på!
Det kan måske være svært at komme afsted til træning, da mange oplever kvalme, træthed og tyngde i kroppen - her kan det være rart at træne sammen med andre i samme situation eller med en træner som mig, som tager hensyn til dig og din situation!
Du er meget velkommen til at medbringe din lille guldklump!

Efterfødselstræning:

Har du taget på under graviditeten og ønsker at tabe et par kilo eller ønsker du at opbygge mere styrke og kondition?
Føler du stivhed i kroppen eller døjer du med smerter og gener fra bækken og ryg?
I efterfødselstræning med mig vil vi styrke de områder der bliver belastet under graviditet og fødsel, særligt bækkenbund, mave og ryg. Træningen vil genopbygge din krop og afhjælpe eventuelle smerter og gener som bækken- og lændesmerter samt deling af mavemuskler. Mange oplever problemer med at holde på vandet efter en fødsel og det vil træning både inden og efter graviditet kunne afhjælpe!
Du er meget velkommen til at medbringe din lille guldklump! Book et forløb.

Træningen vil I både gravid- og efterfødselstræning indeholde mange elementer fra pilates, da det er et yderst effektivt redskab til forebyggelse og genoptræning af hele kroppen særligt i forbindelse med graviditet.
Træningen vil modarbejde at mavemusklerne deler dig under graviditeten og styrke kroppen indefra og ud - særligt bækkenbunden og de dybe mave og rygmuskler der normalt ikke trænes i fitnesscentret maskiner.
Øvelserne vil have fokus på vejrtrækning, stabilitet og kontrol, og du vil for hver træning blive stærkere, mere tonet og styrke din kropsholdning og indre kropskerne.
Herunder vil jeg have fokus på strækøvelser, kontrolleret styrketræning og tilpasset kredsløbstræning!

Jeg vil endvidere have fokus på at styrke dit mentale velvære og kropsbevidsthed i en ofte travl og hektisk hverdag gennem aktivering af det dybe åndedræt og nærvær. Evnen til at være i nuet og skabe kontakt til kroppen vil styrkes for at nedsætte stress og uro og bedre kunne håndtere hverdagens travlhed!

Genkender du et eller flere af følgende punkter - så er træningen måske noget for dig:

  • Døjer du med lændemerter?
  • Har du svært ved at holde på vandet og er utryg ved at løbe en tur efter din gravitet?
  • Føler du stivhed og spændinger i kroppen?
  • Har du brug for genoptræning eller skadesforebyggende træning?
  • Ønsker du at styrke kroppen - særligt mave, ryg og bækkenbund ifm. graviditet og efterfødsel?
  • Ønsker du at optimere din hverdag med en stærk CORE og forebygge skader?

Træningen foregår i en af de flotte, lyse holdsale i sundhedshuset i Soul Fitness, Skindergade 26, Kbh K SOUL Fitness. Det kræver ikke medlemskab i Soul Fitness.

Priser: Graviditetstræning og efterfødselstræning

Privat 1 times individuel undervisning: 300,-
Duet 1 times undervisning for to personer: 400,-

Klippekort 5 timers træning for 1 person: 1.250 kr. (Spar 250 kr.).
Klippekort 5 timers træning for 2 personer: 1.500 kr. (Spar 500 kr.).

Har du spørgsmål?

Kan jeg hjælpe dig?

Træning 5 min gang fra Nørreport st.